Nieuws
18 februari 2009 - Chris Bannink

Meer Android nieuws van Huawei, Samsung en Acer

Net het Android LG bericht gepost, nu vliegen de tips me om de oren. Veelal via twitter, mail, sms en bevriende bloggers hier in het media center van het MWC.

De feiten:

Huawei heeft officieel nu bevestigd dat ze in Q3 ook naar Europa (!) komen met hun Android phone, waarbij Nederland "most likely" op het verlanglijstje van deze Chinese gigant staat. Ze komen daarbij ook met andere kleuren dan blauw. MC collega Tom heeft de volgende plaatjes net geschoten van de beschikbare telefoon.

Dan is er het nieuws via Reuters dat Samsung ook dit jaar met 3 Android phones gaat komen.

Volgens het hoofd product strategy Won-Pyo Hong gaat Samsung "meer dan drie Android phones eind dit jaar op de markt zetten, en zeker ook een LIMO based telefoon. Europa en Amerika zullen zeker worden gecoverd  met Samsungs Android speeltjes.

En dan hebben we nog Acer, die 2 Android phones op de markt wil zetten eind dit jaar. Dit gerucht komt via het Spaanse Engadget mobile dat het kon oppikken door een foto van het opschrijfboekje van de Acer woordvoerder te maken. Zie onder

Huawei deed erg zenuwachtig met het fotograferen van hun product door MC collega Tom. Dat is direct de reden dat we deze slechte kwaliteit foto´s moeten publiceren. Wanneer leren ze nu eens dat als je meewerkt met ons bloggers, er betere foto´s online komen en dus wellicht meer toestellen verkocht kunnen worden?

Over de auteur: Chris Bannink