Nieuws
28 oktober 2010 - Ron Smeets

MeeGo versie 1.1 voor smartphones is beschikbaar

Enkele dagen geleden kwam firmware PR1.3 officieel uit voor de Nokia N900 en sinds vandaag is MeeGo versie 1.1 voor smartphones officieel beschikbaar.

Leuk nieuws voor de Nokia N900 fanboys die met smart zitten te wachten op de kans om hun toestel met het nieuwste MeeGo OS uit te rusten. De N900 versie van de nieuwste MeeGo is hier te downloaden. Hieronder kun je nog een Maemo / MeeGo dual-boot demo video zien op de N900.

http://www.youtube.com/watch?v=2PQDZypO-5Y
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.