Nieuws
09 december 2010 - Ron Smeets

MeeGo User Interface wordt compleet vernieuwd

In Parijs gaf Marko Ahtisaari, SVP van Design en User Experience bij Nokia, gisteren een presentatie over MeeGo. Een van de opvallendste uitspraken die hij deed was dat de User Experience (Interface) van MeeGo aan een radicaal redesign onderworpen zal worden.

"Het zal er compleet anders uit gaan zien en in niets meer lijken op wat er tot nu toe was", aldus Ahtisaari. Hieronder kun je de videoregistratie van Marko's presentatie zien (in twee delen).

Deel 1:

Deel 2:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.