Nieuws
14 april 2010 - Ron Smeets

MeeGo UI screenshots en feature list gespot in China

Tijdens het Intel Developer Forum in Beijing werd ook het een en ander geroepen over MeeGo, de opvolger van het Meamo OS en een resultaat van de samenwerking tussen Nokia en Intel.

In een presentatie van Intel werden enkele screenshots en een lijst met ondersteunde features getoond. Ja, die zijn nog zeer prematuur, erg in ontwikkeling en zeker nog niet compleet of definitief, maar ik wilde ze jullie toch niet onthouden.

Enkele opvallende zaken zijn de aanwezigheid van Fennec (mobiele Mozilla) als (default?) browser, Flash support (jawel ,-)), support voor VoIP, WiFi en natuurlijk ook Social Media en Instant Messaging. Meego-Screen-a Meego-Screen-b Meego-Features-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.