Geruchten
06 december 2010 - Ron Smeets

MeeGo smartphone en tablet gespot in Rusland

Er zijn nog geen MeeGo smartphones of tablets officieel aangekondigd. Afgelopen weekend doken in Rusland echter een aantal kiekjes op van een smartphone en een tablet met MeeGo.

De kans is groot dat dit twee prototypes zijn of knap photoshop werk. Met dergelijke geruchten weet je het natuurlijk nooit zeker.

Enfin, veel meer info dan hetgeen op de foto's en het bijbehorende bericht te zien en lezen was is er nog niet. De smartphone zou onder andere voorzien zijn van een 5 megapixel camera, WiFi en 3G (UMTS/HSPA) support. De (nabije) toekomst zal moeten uitwijzen of deze toestellen echt zijn en zo ja van welke fabrikant(en) ze afkomstig zijn. MeeGo-Smartphone-Tablet-Rumor-Rusland-a MeeGo-Smartphone-Tablet-Rumor-Rusland-c MeeGo-Smartphone-Tablet-Rumor-Rusland-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.