Geruchten
29 april 2012 - Ron Smeets

MeeGo PR 1.3 voor de Nokia N9 komt in mei

Goed nieuws (gerucht) voor de bezitters van een Nokia N9. De Finse fabrikant heeft bij de release van MeeGo PR1.2 al laten weten dat er nog nieuwe updates aan gingen komen.

Een Russische bron claimt nu te weten dat PR1.3 in mei uitgerold zal worden. Dat zou een woordvoerder van Nokia bevestigd hebben althans.

Wat er in PR 1.3 verbeterd of vernieuwd gaat worden is nog niet bekend. Zo kon de Nokia medewerker (nog) niets zeggen over een Skype App. Nokia zelf noemde de update die na PR 1.2 zou komen (1.3 dus) een tijdje geleden al 'klein maar waasrdevol'. 

Via (Russisch)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.