Entertainment
23 november 2010 - Ron Smeets

Medvedev vindt de Samsung Galaxy Tab camera ook slecht

Ik ben het niet altijd eens met de Russische President Medvedev, maar wat zijn oordeel over de kwaliteit van de camera van de Samsung Galaxy Tab betreft wel ;-)

Medvedev tweette zondag een foto van de (eerste?) sneeuw in Moskou: "Winter comes to Moscow. Picture taken with a Samsung Galaxy Tab. It's convenient, but the quality isn't great :-("

De hele foto zelf is hier te bekijken en heel eerlijk vind ik dit kiekje, kwalitatief gezien, nog wel meevallen, maar hij heeft zeker gelijk, de camera van de Samsung Galaxy Tab is niet bijster goed. Ik heb de Galaxy Tab zelf ook en mijns inziens had Samsung dat natuurlijk veel beter gekund.

Ik heb al eens gekscherend gezegd (ik weet even niet meer of dat ook hier al ergens in een artikel of reactie staat) dat het lijkt alsof Samsung het besluit om een camera in de Galaxy Tab te 'proppen' genomen heeft nadat de iPad gepresenteerd werd en Apple 'afgeschoten' werd vanwege het feit dat daar geen camera in zit. Ik stel mij zo voor dat een hooggeplaatste 'meneer Lee' (fictieve Koreaanse naam ;-)) bij Samsung toen het design team van de Galaxy Tab, die ongetwijfeld al bijna klaar was, bij elkaar geroepen heeft en hen vriendelijk, doch zeer dringend, opgedragen heeft om toch een camera in de Galaxy Tab te bouwen, met dit als resultaat ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.