Geruchten
14 september 2014 - Ron Smeets

Medische diagnose 'gadgets' van HTC op komst?

Vanochtend verschenen op Twitter een aantal foto's van medische diagnose en -meet gadgets die volgens de bron afkomstig zijn van HTC.

Veel meer informatie dan hetgeen op de kiekjes te zien is, is nog niet te achterhalen. Het lijkt er in ieder geval op dat HTC werkt aan een ademanalyse apparaat waarmee je een longontsteking kan ontdekken.

Verder zijn ook diverse kleine en grote scanners en apparaten te zien voor oor-, huid-, urine- en bloed onderzoek. De link met HTC is te zien in de eerste serie foto's hieronder. Daarop wordt namelijk een One (M8) gebruikt bij een oor onderzoek. 

HTC-Health-Diagnose-b HTC-Health-Diagnose-a HTC-Health-Diagnose-d HTC-Health-Diagnose-f HTC-Health-Diagnose-e HTC-Health-Diagnose-c

Bron: @UpLeaks (1), (2), (3)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.