Nieuws
28 maart 2010 - Redactie MobileCowboys

MediaBunker wint Planet Android App Challenge

PERSBERICHT - MediaBunker, Nederlandse ontwikkelaar van Mobiele applicaties, is winnaar geworden van de Planet Android App Challenge, de award voor de beste Android Applicatie van het afgelopen jaar.

De prijs werd uitgereikt tijdens de Android Experience. Dit evenement - geheel gewijd aan Android - werd dit jaar voor het eerst georganiseerd en trok ruim vijfhonderd bezoekers, een combinatie van ontwikkelaars, marketeers en telecomprofessionals.

Naast MediaBunker waren ook Ron Planken en BluMedialab.com genomineerd voor de App Challenge award. MediaBunker kreeg de prijs voor zijn succesvolle Marktplaats App.

“MediaBunker heeft een scherp oog voor waar de kansen in de markt zitten”, zegt Gonny van der Zwaag namens de jury. “Nadat ze een aantal applicaties in eigen beheer hebben gemaakt, hebben ze laten zien dat MediaBunker klaar is voor de volgende stap: applicaties ontwikkelen in opdracht van derden.” Mede-jurylid Axel Kenninck van SanomaDigital vult aan: “In de Nederlandse Android-markt zijn nog kansen te over voor nieuwe applicaties. Dit bedrijf heeft de technische en de zakelijke kant goed voor elkaar. We hopen dat deze jonge ondernemers dankzij de opdracht van SanomaDigital een succesvolle toekomst als Android-ontwikkelaars tegemoet gaan”.

De hoofdprijs bestond naast de Award ook uit een serieuze Android-ontwikkelopdracht voor SanomaDigital: het ontwikkelen van een mobiele Android-applicatie voor NUTVgids. Daarnaast krijgt MediaBunker voor €20.000 advertentieruimte in het SanomaDigital-netwerk.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl