Accessoires
07 juni 2006 - Ron Smeets

Media dock maakt een player van je DS(Lite)

je hebt een Nintendo DS en bent jaloers op je klasgenootjes die hun PSP gebruiken als multimedia speler?

Vanaf nu kun je dankzij de MAX Media Dock je Nintendo DS en DS Lite ook omtoveren in een MP3 speler. De dock is rechtstreeks op de GBA poort aan te sluiten en voorzien van een CF card optie voor maximaal 8Gb opslagcapaciteit.

Daarnaast kun je met de MAX ook foto's op je DS bekijken en, misschien zelfs de meest gewilde feature , spellen spelen die je op een CF card opgeslagen hebt zonder dat je daarvoor eerst moeilijke dingen hoeft te doen als het kraken van firmware.

Dus, was je al aan het sparen om je DS in te ruilen voor een PSP, dan kun je dat geld ergens anders voor gebruiken. De MAX Media Dock is verkrijgbaar vanaf 40 dollar (zonder CF card). Een versie met een 2GB CF card kost 119 dollar.Gerelateerde links:
Nintendo en Apple slaan armen in een?!?
Nintendo DS Lite demo
Nintendo puppy brengt PSP aan 't wankelen
De 'niet zo portable' PSP dock
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.