Nieuws
24 januari 2006 - Ron Smeets

Medaillekansen Nederlandse schaatsers gestegen?!

Nu vragen jullie je natuurlijk af wat deze kop te zoeken heeft op MobileCowboys!? OK, het is misschien wat kort door de bocht geredeneerd, maar ik zal het verhaal even afmaken.

AT&T en Cingular bieden tijdens de Olympische Spelen iedereen de mogelijkheid om een (geluks)SMS te sturen naar de deelnemende Amerikaanse atleten. Abonnee's van Cingular kunnen hun SMSje sturen aan '2USA' (2872) en AT&T heeft een webbased applicatie online gezet waarmee de SMSjes naar de diverse atleten gestuurd kunnen worden.

Met name de AT&T optie kunnen wij Nederlanders natuurlijk ook gebruiken, dus ik zou zeggen: Check wanneer de diverse afstanden geschaatst worden en bestook de Amerikanen als Hedrick, Davis en Cheek in de nacht daarvoor met de nodige 'geluks SMSjes' om ze uit hun slaap te houden.

Erg onsportief, maar dan moeten ze hun GSM maar uitzetten ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.