Nieuws
11 maart 2010 - Ron Smeets

MC @ TVL: MWC 2010

Deze week bespraken we in ons tweewekelijkse programma op TV Limburg het Mobile World Congress. Wat was hot, wat not en welke trends werden in Barcelona gespot.

Wat mij betreft was een duidelijke trend het verschijnen van steeds meer 'Mini' toestellen waarbij de twee Xperia X10 Mini's van Sony Ericsson toch wel de meest opvallende modellen waren.

Niet hot was onder andere de wollige presentatie van Windows Phone Series 7. Microsoft had een aardige presentatie in elkaar gestoken waarin heel veel vernieuwingen in het vooruitzicht gesteld werden voor Windows Mobile gebruikers maar ze konden nog niets tastbaars laten zien. Dat gebeurt pas in de tweede helft van dit jaar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.