Nieuws
30 maart 2009 - Ron Smeets

MC @ TVL: 'Groene Mobiele Gadgets'

Zo ongeveer elke fabrikant is er inmiddels mee bezig of heeft al producten die op de een of andere manier bijdragen aan een duurzame maatschappij.

Ook in de mobiele wereld is dat een hot item. Nokia en Sony Ericsson kiezen er vooralsnog voor om toestellen en accessoires te maken van biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen. Anderen, zoals LG en Samsung komen weer met mobieltjes op zonne-energie. Wij bespraken er in de uitzending van afgelopen donderdag een aantal.

http://vimeo.com/3918165
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.