Nieuws
06 juli 2010 - Ron Smeets

MC @ TVL: de Roomba

Zo af en toe bespreek ik in mijn item op TV Limburg ook andere gadgets dan mobieltjes. Zo hadden we het ruim een week geleden, vlak voordat Nederland tegen Slowakije moest spelen op het WK (vandaar die Oranje outfits ;-)) over de Roomba iRobot, een stofzuigrobot voor thuis.

Handig als je na een feestje effe geen zin hebt om zelf de kruimels en zo op te stofzuigen. Je kunt gewoon naar bed gaan en de Roomba zijn werk laten doen. Als je 's ochtends wakker wordt is de vloer in ieder geval weer schoon. Nu nog een robot die de rest van het huis schoonmaakt!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.