Nieuws
23 juli 2009 - Ron Smeets

MC @ TVL: Bellen in het buitenland

Eind deze week starten de laatste schoolvakanties en dan wordt het een paar weken stil op de Nederlandse wegen. Natuurlijk gaan velen weer op reis naar het buitenland. Sinds 1 Juli zijn de bel- en SMS-tarieven in de EU weer gewijzigd.

Daarover sprak ik enkele weken geleden met Pat Gadget op TV Limburg. Natuurlijk konden we in zes minuten op TV niet alles behandelen. Daarvoor is het zeker ook aan te raden dit artikel met enkele handige tips even door te lezen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.