Nieuws
11 december 2008 - Ron Smeets

MC prijsvraag; Win een mobieltje of een ander leuk gadget!

Vorige week werden onze bloggers tijdens de bruisende MC Party verblijd met een leuk toestelletje en een uitnodiging om samen met ons het Mobile World Congress te bezoeken.

Deze week is het de beurt aan jullie, onze lezers, om mee te dingen naar een van de 25 leuke mobiele gadgets en giveaways. Natuurlijk moet je daar wel iets voor doen.

Wat kun je winnen? Een Sony Ericsson W350i of K660i, een Jabra of Samsung Bluetooth headset (5x), een setje Samsung Portable speakers, een Nokia N-Gage laptop hoes (4x), een Nokia pennenset (3x), de PC game Mass Effect (4x) of een LG Mobile baseball cap (6x).

Hieronder staan drie, niet al te moeilijke ;-), vragen over MobileCowboys. De antwoorden zijn allemaal te vinden op de site zelf (tip: gebruik de zoekfunctie. De derde vraag is een kwestie van goed gokken maar je kunt aardig in de buurt komen door de individuele bloggers pagina's goed te bekijken. Letwel: de gegevens van sommige 'ex' bloggers is hier niet meer terug te vinden dus je zult deels moeten gokken.

Om kans te maken op een van de vele gadgets moet je de antwoorden op deze vragen plus je adresgegevens, vóór 15 december, mailen naar redactie@mobilecowboys.nl EN ervoor zorgen dat het email adres waarmee je de antwoorden verstuurd ook ingeschreven staat als ontvanger van onze periodieke nieuwsbrief. Mocht dat dus nog niet het geval zijn, schrijf je dan eerst in voor onze Nieuwsbrief voordat je de antwoorden verstuurt.

Vraag 1:
Waarover ging het allereerste artikel dat op MobileCowboys gepubliceerd werd? De titel is voldoende.

Vraag 2:
Welke toestellen introduceerde Sony Ericsson tijdens het Mobile World Congress van dit jaar (2008)? Noem de typenummers.

Vraag 3:
Hoeveel reacties zijn er in totaal (t/m 6 december 23u59) op MobileCowboys gepost?

De 25 winnaars ontvangen uiterlijk 19 december per mail bericht over de door hen gewonnen prijzen. Als alles een beetje meezit heb je de prijs nog voor de komende kerstdagen in huis. Het moge duidelijk zijn dat over de uitslag niet gediscussieerd kan worden en dat onze bloggers (ook van onze andere cowboy- en girl blogs) niet mee mogen doen. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.