Nieuws
15 december 2008 - Ron Smeets

MC Prijsvraag: Laatste dag!

Voor iedereen die nog wil meedingen naar een van de 25 gadgets, waaronder twee Sony Ericsson mobieltjes, die we deze week weggeven is het goed om te weten dat vandaag de laatste kans is om je antwoorden op de drie onderstaande vragen in te sturen.

Morgen, dinsdag16 December, wordt de uitslag bekendgemaakt.

De antwoorden kun je mailen naar redactie@mobilecowboys.nl.

Vraag 1:
Waarover ging het allereerste artikel dat op MobileCowboys gepubliceerd werd? De titel is voldoende.

Vraag 2:
Welke toestellen introduceerde Sony Ericsson tijdens het Mobile World Congress van dit jaar (2008)? Noem de typenummers.

Vraag 3:
Hoeveel reacties zijn er in totaal (t/m 6 december 23u59) op MobileCowboys gepost?

Behalve de antwoorden op deze drie vragen moet je er wel voor zorgen dat het email adres waarmee je de antwoorden verstuurd ook ingeschreven staat als ontvanger van onze periodieke nieuwsbrief. Mocht dat dus nog niet het geval zijn, schrijf je dan eerst in voor onze Nieuwsbrief voordat je de antwoorden verstuurt.

Tips over de antwoorden, en dan vooral met betrekking tot de derde vraag, kun je hier vinden.

De 25 winnaars ontvangen uiterlijk 19 december per mail bericht over de door hen gewonnen prijzen. Als alles een beetje meezit heb je de prijs nog voor de komende kerstdagen in huis. Het moge duidelijk zijn dat over de uitslag niet gediscussieerd kan worden en dat onze bloggers (ook van onze andere cowboy- en girl blogs) niet mee mogen doen. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.