Nieuws
04 december 2006 - Ron Smeets

MC op 31 in de Marcom Top 100

MarketingFacts heeft de eerste officiele top 100 van beste Nederlandstalige marketing & communicatie weblogs gelanceerd, de Marcom Top100.

De lijst is tot stand gekomen door stemmen van de leden en de bezoekers zelf, een eigen beoordeling en op basis van de Google Pagerank.

Op numero uno staat de het allom geprezen Frankwatching.nl. Frank, van harte gefeliciteerd, iedereen in het Nederlandse Blogwereldje gunt je dit ook. Op plaats twee staan de collega's van MolBlog en op nummerdrie staat onze grote zus DutchCowboys.nl.

MobileCowboys staat op nummer 31. Daar mogen we, als 'indirect' marketing blog best tevreden mee zijn en dat zijn we dan dus ook.

Marco Derksen heeft om iedere vorm van partijdigheid zijn eigen weblogs Marketingfacts.nl en Upstream.nl uitgesloten van deelname.Gerelateerde links:
MobileCowboys dot com
3333 postings over mobiele telefoons, gadgets en zo. . .
Wanted: MobileCowboys en/of –girls
MobileCowboys in een nieuwe jas!
De 1000e MobileCowboys posting!!!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.