Nieuws
19 februari 2009 - Ron Smeets

MC @ MWC TV: HTC en Motorola #2

HTC kondigde zelf geen Android toestel aan in Barcelona. We moesten het doen met de Touch Diamond2 en de Touch Pro2. De veelbesproken G2, gemaakt door HTC, zag uiteindelijk wel het daglicht als de Vodafone HTC Magic.

De Telefooncel die bij Motorola te bewonderen was, was in feite een testruimte voor de nieuwe Crystal Talk technologie van de Amerikanen. Een systeem waarbij in toestellen gebruik gemaakt wordt van een extra microfoon voor het 'wegfilteren' van achtergrondgeluiden tijdens het bellen.

De twee nieuwe HTC's

http://vimeo.com/3283203

Motorola's Crystal Talk test Telefooncel

http://vimeo.com/3282861
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.