Nieuws
26 november 2009 - Ron Smeets

MC Mini Chase start 26-11 om 09u00 UPDATE: Winnaars bekend!

UPDATE (21u55): De winnaars van de MC Chase zijn bekend! Ik moet eerlijk toegeven dat vraag zes inderdaad nog moeilijker bleek te zijn dan ik van te voren verwacht had ;-)))  De juiste antwoorden waren:
Vraag 1. Wat mag, volgens EU commissaris Reding, een SMSje vanuit het buitenland uiteindelijk maximaal kosten? Antwoord: 4 cent
Vraag 2. In welk bericht of gerucht werd voor het eerst melding gemaakt van de mogelijke komst van een Apple Phone?
Antwoord: Apple Smartphone een kwestie van tijd
Vraag3. Welke toestellen introduceerde Nokia op 29 Augustus 2007? Antwoord: N81, XpressMusic 5310, XpressMusic 5610 en de N95 (8GB) (tweede deel v/h antwoord staat hier)
Vraag 4. Begin dit jaar werd een Sony Ericsson gadget gekroond met een award maar hij is nooit te koop geweest. Welk gadget was dit? Antwoord: De MBS-900
Vraag 5. Wat was het volledige typenummer van Samsung’s eerste 10 Megapixel camphone? Antwoord: SCH-B600
Vraag 6
. In welk land, en bij welke provider, kon je in de zomer van 2005 ‘s avonds een uurtje gratis SMS-en? Antwoord: Vodafone (HR-VIP), Kroatië

Maar goed, de eerste dame met Alle Zes Goed is: Myriam Bijstra. Zij wint dus de Nokia 6303 Illuvia. De eerste man die Alle zes de antwoorden goed had is: Martijn Ottens. Hij is dus de gelukkige winnaar van de HTC Touch2. Beide winnaars ontvangen binnen enkele ogenblikken een mail voor de verdere afhandeling.

Afgelopen weekend ging er tijdens het derde deel van de Vodafone Chase hier op Mobile Cowoboys het een en ander mis. Toen beloofde ik jullie al dat er deze week nog een nieuwe 'Mini MC Chase' gehouden zou worden. Welnu, die Mini Chase start morgen, donderdag 26-11 om exact 09u00. Dan zal de eerste van in totaal zes vragen via de Mobile Cowboys Twiiter Feed en kort daarna ook middels een update op dit artikel bekendgemaakt worden. De antwoorden op alle vragen zijn te vinden in artikelen die ooit op Mobile Cowboys gepubliceerd zijn. Kwestie van slim zoeken ;-)

Precies een half uur nadat de eerste vraag online verschenen is wordt de tweede vraag, wederom via onze Twitter Feed en in dit bericht, gesteld. Om exact 09u30 dus. Die cyclus wordt vervolgens voor de vragen 3 t/m 6 nog vier maal herhaald (om 10u00, 10u30, 11u00 en 11u30 dus).

De eerste vrouwelijke deelnemer die, na het verschijnen van de laatste (zesde) vraag het eerst alle zes de juiste antwoorden naar minichase@mobilecowboys.nl mailt wint een Nokia 6303 Illuvia. Voor de eerste mannelijke deelnemer die de zes juiste antwoorden mailt ligt een HTC Touch2 te wachten. Onder de overige inzenders (inzending sluit exact twee uur na het online verschijnen van de laatste vraag, het tijdstip waarop de emails binnenkomen is bindend) verloot ik nog een Bluetooth headset van Jabra en een Bluetooth handsfree set van Parrot. Je kunt dus tot 13u30 je antwoorden inzenden. Het heeft geen zin om na elke gestelde vraag een antwoord te mailen. Alleen emails waarin alle zes de antwoorden vermeld staan worden als geldige inzendigen gezien. De prijswinnaars worden in de loop van de dag bekendgemaakt.

Vraag 1 (26-11, 09u00): Wat mag, volgens EU commissaris Reding, een SMSje vanuit het buitenland uiteindelijk maximaal kosten?

Vraag 2 (26-11, 09u30): In welk bericht of gerucht werd voor het eerst melding gemaakt van de mogelijke komst van een Apple Phone? (De url óf de titel van het bericht is voldoende)

Vraag 3 (26-11, 10u00): Welke toestellen introduceerde Nokia op 29 Augustus 2007?

Vraag 4 (26-11, 10u30): Begin dit jaar werd een Sony Ericsson gadget gekroond met een award maar hij is nooit te koop geweest. Welk gadget was dit?

Vraag 5 (26-11, 11u00): Wat was het volledige typenummer van Samsung’s eerste 10 Megapixel camphone?

Vraag 6 (26-11, 11u30): In welk land, en bij welke provider, kon je in de zomer van 2005 ‘s avonds een uurtje gratis SMS-en?

Het spreekt voor zich dat over de uitslag van deze wedstrijd niet gediscussieerd kan worden. De juiste antwoorden worden gelijktijdig met de bekendmaking van de winnaars, gepubliceerd. Bloggers van Mobile Cowboys of een van onze zuster-blogs zijn van deelname uitgesloten.

De Nokia 6303 Illuvia: Nokia-6303-Illuvia1

De HTC Touch2: HTC-Touch2-a1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.