Social Media
30 juni 2015 - Ron Smeets

Material Design update voor de iOS versie van Hangouts Android gebruikers moeten nog even geduld hebben voordat ze deze update tegemoet kunnen zien

Google heeft de iOS versie van Hangouts deze week voorzien van een flinke update. Nieuw is onder anderen de Material Design look-and-feel van de app, de aangepaste chat weergave en algemene design aanpassingen. Maar er zijn ook functionele verbeteringen. Zo kun je nu meerdere foto's aan een Hangout bericht koppelen en meesturen. Verder is een extra button toegevoegd om snel een nieuwe Hangout te starten.

Heb je een iPad of iPhone dan kun je de nieuwe Hangouts app hier downloaden(iTunes link). Gebruik je Hangouts al op je iOS toestel, dan zal de update zich ook vanzelf 'melden'.

Android gebruikers zullen nog even geduld moeten hebben. Google meldt namelijk dat deze update voor hen nu nog niet beschikbaar is. Ze mogen hem wel in de 'nabije toekomst' verwachten, maar of dat nu nog dagen, weken of zelfs maanden duurt is niet duidelijk.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.