Accessoires
24 augustus 2006 - Ron Smeets

Massief gouden BlackBerry voor Pharrell

Sommige mensen weten echt niet meer wat ze met hun geld moeten. Neem nu rapper en Hip Hop artiest Pharrell Williams. Hij is blijkbaar zo verzot op z'n BlackBerry dat ie een massief, 18 karaats, gouden 8700 heeft laten maken door de beruchte, en meermaals gearresteerde, New Yorkse juwelier 'Jacob The Jeweler'.

Voor de gelegenheid hebben ze het toestel omgedoopt tot de BlackBerry 8700B, waarbij de 'B' staat voor 'Bling'.

Wat het grapje hem precies gekost heeft is niet bekend, maar het zal iets meer zijn dan de gemiddelde vergulde Nokia 8800 of Moto RAZR.

Meer foto's :Gerelateerde links:
Bijzonder complete gouden Nokia 8800
Supermarkt verloot gouden GSM's
Nieuwe serie gouden RAZR's op komst
Vergulde GSM's nieuwe rage
24-karaats iPod look-a-like
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.