Nieuws
17 juni 2016 - Ron Smeets

Marshmallow voor de Honor 6 Plus nu ook als OTA update beschikbaar Je moet wel eerst de HiCare app van Honor installeren

Honor heeft na geruime tijd nu ook Marschmallow als OTA update voor de Honor 6 Plus beschikbaar gemaakt. Mocht je dat toestel hebben en de update willen installeren dan is het wel noodzakelijk dat je eerst de meest recente versie van de HiCare app van Honor installeert. Die staat gewoon in de Google Play Store. Daarna is het een kwestie van de aanwijzingen in de app opvolgen. Belangrijk is wel dat je even checkt dat jouw toestel over de meest recente firmware beschikt; versienummer PE-TL10C900B331.

Als je de HiCare app vervolgens opstart dan kies je in het hoofdmenu voor de optie 'ROM-update toepassen' (zie afbeelding hireonder). Vervolgens kun je de update downloaden via het instellingen menu en de optie 'Updater' downloaden en installeren. Samen met Marshmallow wordt dan ook de nieuwste Emotion UI, 4.0, geïnstalleerd.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.