Toestellen
03 december 2015 - Ron Smeets

Marshmallow op weg naar de HTC One M8 Vooralsnog alleen voor simlock vrije One M8's in Amerika

De HTC One M8 is een toestel uit 2014 maar wel ook eentje die op de lijst staat voor de Android Marshmallow update. De Google Play Edition van deze Taiwanese smartphone heeft die update inmiddels al ontvangen. In de VS hebben twee HTC bobo's de afgelopen dagen melding gemaakt van het feit dat de nieuwste Android versie deze week ook naar de gewone One M8, de exemplaren die geen provider simlock hebben, komt.

In eerste instantie werd er even van uit gegaan dat deze mededeling voor alle One M8's, ook buiten de VS dus, zou gelden maar dat werd kort daarna door Jeff Gordon, de Global Online Communications Manager van HTC, tegengesproken. Hij gaf aan dat de update in eerste instantie dus alleen naar Amerikaanse One M8 toestellen en dat er voor de overige landen een ander update schema geldt. Helaas zei hij er niet bij wanneer, bijvoorbeeld, Europa en dergelijke aan de beurt zijn. Laten we hopen dat dit niet meer al te lang duurt.

Mo Versi “The One M8 update for Marshmallow will be sent out within 24 hours”. Jeff Gordon: "Only for Americas, other regions are on a separate Marshmallow update schedule"

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.