Geruchten
05 oktober 2015 - Ron Smeets

Marshmallow mogelijk al snel naar de LG G3 en G4 OS vermelding te zien op productsite van de fabrikant

Sinds enkele dagen is Android Marshmallow officieel beschikbaar. Zoals altijd volgen in de dagen en weken daarna mededelingen van de diverse fabrikanten over welke toestellen, en zo mogelijk ook wanneer, de nieuwe Android update tegemoet mogen zien.

LG, dat er vorig jaar als de kippen bij was met de Lollipop updates voor de G2 en G3, heeft nu officieel nog niets van zich laten horen. Op een Koreaanse productsite van de fabrikant zijn echter wel al de vermeldingen voor Android 6.0 Marshmallow opgenomen in de OS-keuze van de LG G3 en de nieuwere G4. Daaruit mag je opmaken dat de Koreaanse fabrikant al hard werkt aan de updates voor twee van haar vlaggenschepen. Wanneer die uitgerold gaan worden is natuurlijk nog niet bekend.

Ik heb op de betreffende site ook nog even enkele andere modellen geselecteerd, maar bij de LG G2 en G Flex (2) is Marshmallow nog geen keuze-optie. Op zich niet zo heel erg vreemd want de meeste fabrikanten rollen de nieuwste Android versie's eerst uit naar de premium (high-end) toestellen.

Bron (Koreaans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.