Nieuws
16 januari 2014 - Redactie MobileCowboys

Mark Zuckerberg opent Mobile World Congress dit jaar

Over een ruime maand is het weer tijd voor het Mobile World Congress, iets waar alle liefhebbers van smartphones en tablets vast en zeker naar uitkijken. Wij natuurlijk ook. Dit jaar zal het congres een ongekende opener hebben. Niemand minder dan Mark Zuckerberg opent het evenement met een speciale keynote. Het evenement vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 27 februari en is zoals elk jaar te vinden in Barcelona. 

We kunnen ook dit jaar weer een hele hoop nieuwe smartphones en tablets verwachten. Alle ogen zijn vermoedelijk gericht naar Samsung, die naar alle waarschijnlijkheid meer zal gaan bekend maken over de Samsung Galaxy S5. Maar dat neemt niet weg dat iedereen uitkijkt naar de keynote van Mark Zuckerberg, die hij overigens niet alleen gaat doen, maar samen met David Kirkpatrick, de schrijver van het boek 'The Facebook Effect'.

Het verschijnen van Mark Zuckerberg op dit evenement laat zien dat Facebook zijn uiterste best doet om aanwezig te zijn op de mobiele markt. Facebook heeft het eerder al geprobeerd in samenwerking met HTC, maar dit was allesbehalve een succes. 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl