Accessoires
05 december 2005 - Ron Smeets

MarioBot met afstandbediening

Binnenkort kun je Nintendo's populairste gamefiguur, Mario van de Super Mario Brothers, in 'levende lijve' besturen en aanraken.

De Japanse speelgoedfabrikant Banpresto komt deze maand met een Mario robotje op de markt, compleet met bijbehorende afstandbediening om 'm gecontroleerd over de tafel (of waar dan ook) te laten rondlopen.

Misschien een leuk alternatief voor de toch wel wat prijzige Gouden Game Boy Classic waarover we dit weekend nog schreven.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.