Nieuws
12 januari 2008 - Ron Smeets

Maria Sharapova van Motorola naar Sony Ericsson

De Zweeds-Japanse toestelfabrikant heeft in Melbourne een exclusieve sponsor deal gesloten met de Russische Top Tennister Maria Sharapova.

De 20-jarige Russin wordt de komende vier jaar het wereldwijde 'Gezicht van Sony Ericsson'. Behalve een ongetwijfeld ruime financiële vergoeding zal Sony Ericsson ook samen met Sharapova diverse producten en accessoires gaan ontwerpen.

Dat betekent dus waarschijnlijk ook dat Sharapova haar banden met Motorola verbroken heeft. Niet dat die erg succesvol waren want de speciale PEBL die ruim anderhalf jaar geleden geintroduceerd werd is nooit een succes geworden.Gerelateerde links:
Ultradunne Sony Ericsson 'Ai' komt begin 2007
Maria Sharapova krijgt haar eigen PEBL
Gebruikte GSM voor 7000 Euro ?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.