Toestellen
09 september 2006 - Ron Smeets

Maria Sharapova krijgt haar eigen PEBL

En dan bedoel ik natuurlijk niet dat ze er zelf eentje gekocht heeft van haar prijzengeld, maar een PEBL met haar eigen merknaam, handtekening en wallpapers.

Toch zal de maagdelijk witte Sharapova PEBL niet in de winkels komen te liggen. Fans en andere geinteresserden kunnen meedingen naar een van de 50 toestellen door deel te nemen aan een prijsvraag die vorige week gestart is.

Je moet helaas wel in Amerika wonen om mee te mogen doen, maar na de uitreiking op 6 oktober zullen er ongetwijfeld een paar op eBay belanden.Gerelateerde links:
Becks nieuwe ambassadeur van Hello Moto
Tennis GSM van Sagem
Gebruikte GSM voor 7000 Euro ?!
Vodafone en Beckham uit elkaar
Klanten kopen vaker 'sterren' GSM's
Ronaldo GSM van Siemens
Real Madrid GSM van Siemens in IKEA stijl
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.