Toestellen
23 juni 2011 - Ron Smeets

Maria Sharapova heeft een nieuw mobieltje, de Xperia Active

Sony Ericsson heeft, dankzij de sponsoring van de WTA tour, behoorlijk wat tennissterren tot haar beschikking.

Maria Sharapova is een van de tennisters die, nadat ze Motorola de rug toekeerde, Sony Ericsson 'fan' werd. Eerder had de Russin al een Z555 en de T707, maar nu wordt ze alvast verblijd met de nieuwe Xperia Active die gisteren onthuld werd en pas later deze zomer (Q3) voor de rest van de wereld beschikbaar komt.

In onderstaande video vertelt Maria waarom de Xperia Active het perfecte toestel is voor haar. Hij kan zonder problemen in een glas water 'vallen' en is ook nog eens stijlvol ontworpen. Helaas had haar kledingadviseur niet zo'n stijlvolle dag ;-))) Maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.