Entertainment
15 mei 2008 - Ron Smeets

Maria Sharapova en Sony Ericsson Z555

Een tijdje geleden werd Maria Sharapova, tennis ster en diva (in spé) uitgeroepen tot het nieuwe gezicht van Sony Ericsson.

Voor de fans van Maria en de Sony Ericsson Z555 heeft de fabrikant nu een speciale (mini) website gelanceerd waar diverse Wallpapers voor de PC, Laptop en de Z555 te downloaden zijn.

Op deze wallpapers staat de Russin al bellend met een Z555 afgebeeld. Ga naar deze link als je ze wilt downloaden.Gerelateerde links:
Maria Sharapova's nieuwe mobieltje
Maria Sharapova van Motorola naar Sony Ericsson
Maria Sharapova krijgt haar eigen PEBL
Gebruikte GSM voor 7000 Euro ?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.