Entertainment
14 oktober 2009 - Ron Smeets

Maria Schwarzenegger blijkt hardleerse hands-on beller

Haar man, Arnold, is in 'zijn staat' een van de voorvechters tegen hands-on bellen en SMS-en achter het stuur van een auto. Maar vrouwlief Maria blijkt een van de meest hardleerse hands-on bellende bestuurders van California te zijn.

In relatief korte tijd is ze nu voor de derde keer 'betrapt' door een fotograaf of cameraman terwijl je vrolijk hands-on bellend de straten van Brentwood, California onveilig maakt. Niet scht slim van Maria. Zeker gezien de functie en het standpunt van haar man. Hieronder kun je de bewijsvideo van haar derde overtreding bekijken.

Op zijn Twitter feed heeft de Governator inmiddels al laten weten dat hij het op prijs stelt dat de media hem op de hoogte gesteld heeft van de overtredingen van zijn vrouw en dat hij snel maatregelen zal nemen. "Thanks for bringing her violations to my attention. There's going to be swift action", aldus Arnold. Auw, nu maar hopen dat hun 13-jarig huwelijk deze 'crisis' zal overleven, maar misschien bedoelt Arnold met 'swift action' wel dat hij Maria een carkit gaat geven ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.