Geruchten
24 mei 2011 - Ron Smeets

Mango update wordt waarschijnlijk Windows Phone 7.1

Over enkele uren is de officiele presentatie van de Windows Phone 7 Mango update. De afgelopen weken werd alom aangenomen dat de nieuwe versie van Microsoft's smartphone OS als Windows Phone 7.5 door het 'leven' zou gaan.

Op het Developer Network van Microsoft is nu echter een document (zie screenshot hiernaast en -onder) opgedoken waaruit afgeleid kan worden dat de naam voor de Mango update wel eens Windows Phone 7.1 zou kunnen zijn.

De nieuwe 'naam' wordt genoemd in een document over nieuwe API's van Silverlight voor Windows Phone 7.1. Ach, over een paar uur weten we ongetwijfeld meer ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.