Entertainment
01 januari 2006 - Ron Smeets

Man van GSM-slikster gearresteerd

Jullie herrinneren ongetwijfeld het bericht over de vrouw die bijna in haar eigen GSM stikte van ruim een week geleden nog wel.

Nu blijkt dat het allemaal toch iets anders gelopen is dan dat het oorspronkelijke persbericht meldde. Enkele dagen geleden is namenlijk haar 23-jarige vriend gearresteerd op verdenking van mishandeling.

Toen de vrouw twee weken geleden bij het ziekenhuis aankwam met haar GSM in haar keel werd alom aangenomen dat zij zelf besloten had het toestel te verorberen in de hoop dat haar vriend niet achter de identiteit van enkele SMSjes of ontvangen gesprekken kon komen. Vanwege de spoedeisende operatie die nodig was om de telefoon en de vrouw te redden kon ze toen niet verder ondervraagd worden.

Inmiddels is gebleken dat de vrouw haar GSM die avond echter niet vrijwillig besloot in haar mond te stoppen, met de arrestatie van haar vriend als gevolg. . .Gerelateerde links:
Vrouw stikt bijna in eigen GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.