Nieuws
06 augustus 2012 - Marloes de Hooge

Man SMS't "Moet stoppen met rijden en SMS'en" en verongelukt

Enkele maanden  geleden schreef Chance Bothe een sms-je terwijl hij aan het rijden was door de prachtige landschappen van Texas. Het was een simpel sms-je met ‘ben zo thuis’. Toch heeft het sms-je het leven van deze 21-jarige jongeman veranderd.

Terwijl hij dit berichtje verstuurde, raakte hij van de weg af en belandde hij met zijn auto in een ravijn. In plaats van een bezoekje van hem aan zijn vriend, moest zijn vriend hem komen opzoeken in het ziekenhuis om te zien hoe hij aan het vechten was voor zijn leven.

Voor het bewuste sms-je had hij ook al een sms-je verstuurd met de tekst ‘Ik moet echt stoppen met sms-en anders krijg ik zo nog een auto-ongeluk’. Dat bleek dus maar al te waar want bij het volgende SMS'je ging het dus helemaal mis.

Bothe zal helaas nooit meer kunnen leven als voor zijn ongeluk. De eerste maanden kon hij helemaal niets. Hij had een gebroken enkel, gezichtsfracturen, schedelbreuken en een lichte hersenbloeding. En voorlopig zit hij in een rolstoel. Doktoren hebben gezegd dat het wel beter zal gaan, maar dat het maanden of misschien zelfs wel jaren zal duren voordat hij wat meer kan.

Via

Over de auteur: Marloes de Hooge
 
Marloes is editor in chief van DutchCowboys en Travelvalley. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen. Momenteel werkt ze aan haar eerste boek, een droom die uitkomt. Mail: marloes@dutchcowboys.nl - marloes@travelvalley.nl