Nieuws
11 april 2007 - Ron Smeets

Man SMS't 06-nummer uit zijn dromen en vindt z'n vrouw

Dat is in een notedop het verhaal van de 24-jarige David Brown en zijn kersverse 22-jarige bruid Michelle Kitson.

David werd in zijn dromen, na een avondje stappen, 'achtervolgd' door een mobiel telefoonnummer dat hij zich niet herinnerde (kan gebeuren na een wilde avond) maar dat hem ook niet meer los liet.

In een poging er achter te komen van wie het nummer uit zijn dromen was stuurde hij een SMSje met de tekst 'Did I meet you last night?'.

De ontvanger van dat bericht, de 22-jarige Michelle Kitson, was op haar beurt verrast maar ook nieuwsgierig en zo begonnen de twee onbekenden elkaar te SMS-en, uiteindelijk gevolgd door een aantal afspraakjes waarbij de twee verliefd op elkaar raakten.

Inmiddels zijn ze dus getrouwd en net terug van hun huwelijksreis naar Goa. David heeft echter nog steeds geen idee hoe het nummer van Michelle, dat slechts op een paar getallen afwijkt van zijn eigen 06-nummer, in zijn dromen terechtgekomen is en daar zal hij ook wel nooit meer achter komen.Gerelateerde links:
De ware liefde vinden via je mobiletje
Man belt 37.760 keer met '118' diensten
Bluetooth dating service
SMS flirt vertaalservice
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.