Entertainment
05 maart 2007 - Ron Smeets

Man geobsedeerd door GSM’s en sex na ongeluk

Dit klinkt niet alleen onwaarschijnlijk, ik durf zelfs bijna te beweren dat dit een onzinverhaal is. Zo erg zelfs, dat ik het jullie toch niet wil onthouden ;-)

Een Australische man die in 2002 bij een motorongeluk in Engeland betrokken raakte en daardoor ernstig hersenletsel opliep en arbeidsongeschikt raakte is sindsdien, zo meldt een lokale krant, geobsedeerd door zijn mobiele telefoon en sex.

Anderhalf jaar na het ongeluk trouwde hij met zijn huidige vrouw en al snel werd haar duidelijk dat Kunal Karl Lindsay op z’n minst een aantal vreemde gewoontes had.

Zo viel hij haar dagelijks lastig voor sex. Ging ze hier niet op in dan randde hij haar regelmatig aan. Op de momenten dat hij zelf geen zin in sex had speelde hij, liggend op de bank, alleen maar met z’n mobiele telefoon. Zo speelde hij in 12 maanden tijd 8000 keer zijn favorite online mobiele game. Zijn vrouw in inmiddels al weer met de kinderen naar haar moeder in Australie ‘gevlucht’.

De zaak kwam nu in het nieuws omdat de goede man op het punt staat een schadevergoeding van enkele miljoenen dollars toegewezen te krijgen van de rechtbank vanwege zijn letsel en arbeidsongeschiktheid.

Zoals gezegd lijkt mij dit een typisch onzin of ‘broodje aap’ verhaal. Is er een dokter in de zaal die hier een mening over heeft?Gerelateerde links:
Alleen in Amerika!
Telefoontje van de dood
Hoezo? Verslaafd aan mobiel bellen
Zolang je maar kan bellen
Inwoners Shanghai verslaafd aan de telefoon
Koreaanse studenten verslaafd aan SMS
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.