Entertainment
22 september 2007 - Ron Smeets

Man filmt ‘bevuilen’ stervende vrouw met camphone

Sommige verhalen zijn eigenlijk te ziek voor woorden. Neem nou de 27-jarige Anthony Anderson.

Nadat hij een joint gerookt had in combinatie met enkele biertjes was hij getuige ervan dat de 50-jarige Christine Lakinski op straat in elkaar zakte als gevolg van wat later bleek een acute uitval van haar alvleesklier.

Terwijl de vrouw al stervende op de grond lag leek het Anthony wel een leuk idee om over haar lichaam te urineren, een emmer water uit te schudden en haar met scheerschuim in te smeren. De vrouw stierf kort daarna.

Om het allemaal nog erger te maken werd het tafereel vastgelegd op video met behulp van een camphone en het filmpje op YouTube geplaatst. Het enige voordeel van de camphone actie was natuurlijk dat het ook als onomstotelijk bewijs kan dienen.

Het spreekt dan ook voor zich dat justitie Anthony redelijk snel te pakken had en hij heeft zich inmiddels ook al voor de rechter moeten verantwoorden waar hij schuld bekende. De rechter doet 22 oktober uitspraak over de hoogte van de op te leggen (cel)straf.Gerelateerde links:
Moeder filmt moord op haar eigen kinderen met camphone
Zakkenrollers zoeken slachtoffers uit met camphone
Feestgangers filmen stervend meisje met hun camphone
Camphone dief zet zichzelf te kijk
Politie roept om camphone getuigen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.