Entertainment
12 november 2011 - Ron Smeets

Man belt '112' vanwege kapotte iPhone en wordt gearresteerd

Dit is er weer eentje onder het mom 'Only in America' ;-)) De 48 jarige Michael Alan Skopec (foto) is afgelopen week gearresteerd nadat hij, in beschonken toestand, tot vijf keer toe, '112' (911 in de VS natuurlijk) gebeld had vanwege zijn kapotte iPhone.

Omdat de politie niet direct reageerde op zijn 'noodoproep' bleef hij bellen en na vijf telefoontjes besloot de meldkamer om toch maar even een patrouillewagen langs te sturen. Niet om de iPhone te repareren, maar om verhaal te halen bij de beller.

Omdat hij niet meewerkte aan 'bevelen van de agenten' is hij vervolgens gearresteerd. Op 18 november mag hij voor de rechter verschijnen om zich te verantwoorden voor zijn extreem domme actie. Het is niet bekend of Skopec van plan is zijn kapotte iPhone ook daar aan te bieden ter 'reparatie' ;-)) Wat er precies mee aan de hand is konden de agenten niet zeggen, maar ik neem aan dat ze daar ook helemaal niet naar gekeken hebben.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.