Nieuws
20 oktober 2008 - Ron Smeets

Mama SMS't ex dochter 12.302 keer

Kijk, dat je als moeder je door liefdesverdriet verscheurde dochter probeert te helpen haar op de klippen gelopen relatie weer vlot te trekken is natuurlijk niets mis mee.

Maar als het na één of twee pogingen niet lukt dan moet een volwassen vrouw toch ook langzaam gaan inzien dat ze misschien maar beter de handdoek in de ring kan gooien. Een 42-jarige Canadese moeder dacht daar duidelijk heel anders over.

In een periode van zeven maanden stuurde de vrouw namelijk 12.302 SMSjes naar de ex-vriend van haar dochter in de hoop dat de jongen zijn besluit om de dochter te verlaten zou terugdraaien. Jullie raden het al; al die SMSjes hadden niet het beoogde resultaat.

In die zeven maanden heeft de vrouw de jongen bovendien meerdere keren (ook telefonisch en per e-mail) gedreigd om naaktfoto's die hij met zijn GSM naar haar dochter gestuurd had op Internet te zetten. Helaas bleek dat ook niet voldoende om de twee weer bij elkaar te brengen.

Maar het meest enge aan dit verhaal is toch wel het feit dat het hier gaat om de ex-vriend van haar 13-jarige(!) dochter. Het zal dan ook niemand verbazen dat de 42-jarige moeder inmiddels aangehouden is door de lokale sterke arm.

Via: WaarMaarRaar en PortableGear

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.