Entertainment
03 november 2005 - Ron Smeets

'Making of' van Verhoevens nieuwste film op Live!

Vodafone abonnees kunnen de voortgang van de opnames van Paul Verhoeven's nieuwste film 'Zwartboek' nu ook mobiel volgen via Live!

Vodafone heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met de filmmaatschappij en kabelexploitant Casema die dezelfde beelden ook via internet beschikbaar stelt.

Verhoeven verklaarde blij te zijn dat zijn film de primeur op dit gebied heeft. "Tegenwoordig kun je het filmpubliek nier alleen via de TV of PC bereiken, maar ook via de mobiele telefoon. Dat past helemaal in de media-synergie trend van deze tijd", aldus de regisseur.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.