Nieuws
30 mei 2006 - Ron Smeets

Maker racistische ringtone weer op dreef

De komiek die enkele weken geleden in opspraak kwam vanwege zijn denigrerende ringtone aan het adres van de 'Hispanics' en daarmee in een klap beroemd (en berucht) werd lijkt zijn 'roem' nu te gebruiken om een complete serie vergelijkbare ringtones aan de man te willen brengen.

Paul Saucido biedt op het Spaanstalige portal Zukamovil een hele serie ringtones ter download aan van typetjes die hij zelf heeft bedacht .

De komiek zegt dat er ook een nieuwe versie van de veelbesproken "La Migra" ringtone, die waar het allemaal mee begon dus, op komst is. Evenals een parodie op de Minutemen, een vrijwillige grenspatrouille die illegale immigranten opsporen.Gerelateerde links:
Racistische ringtone bij Cingular
Monnik in de ringtone business
Experimentele ringtones
'Koraanse' ringtones in de ban
Ringtones moeten orgel redden
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.