Nieuws
06 oktober 2009 - Ron Smeets

Maemo Browser demo op de N900

De Nokia N900 is de eerste Finse Smartphone met het Maemo besturingssysteem. Een functie die, in vergelijking tot de Symbian N-Series, nog wel wat verbeteringen kon kon gebruiken was de mobiele browser.

Hieronder kun je een demo zien van de Maemo Browser, compleet met enkele handige tips-and-tricks. Ziet er veelbelovend uit als je het mij vraagt en ik kan niet wachten totdat ik zelf uitgebreid met de N900 kan gaan spelen ;-)

 Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.