Geruchten
22 september 2010 - Carl Vanormelingen

MacWorld Mobile 2011

Elk jaar trekt de wereldwijde telecomindustrie 4 dagen naar Barcelona voor het jaarlijkse Mobile World Congress om er de nieuwste ontwikkelingen te aanschouwen.

Alleen Apple vertoonde zich nog nooit in Barcelona, maar hier komt volgens Macinsider bij de volgende editie verandering in. MacWorld Mobile wordt een vervolg op de bestaande "App Planet", een apart beursgedeelte gewijdt aan applicatieontwikkelaars.

Het jaarlijke Mobile World Congress vindt volgend jaar weer in Barcelona plaats van 14 tot en met 17 februari 2011. Naast een enkele enorme beurshallen waar je de grote telefoonfabrikanten, operators en accessoiremakers kan terugvinden, is er één hal gewijdt aan ontwikkelaars waar je technische sessies kan volgen. Evan Williams (Twitter), Jack Dorsey (Square), Randal Stephenson (AT&T), Eric Schmidt (Google), Li Yue (China Mobile) en Paul Jacobs (Qualcomm) zeiden inmiddels al toe voor volgende editie.

Over de auteur: Carl Vanormelingen
 
Carl is een online marketeer met focus op zoekmachine marketing bij het Belgische digital performance marketingbureau FairEtail. Van jongs af aan gepassioneerd door consumer technologie en sinds zijn eerste job bij Produpress (uitgever auto magazines) ook door de automobielindustrie. In zijn studententijd schreef hij geregeld voor BelgianCowboys, nu blogt hij sporadisch op DutchCowboys.nl