Entertainment
11 september 2006 - Ron Smeets

MacOS 7 op Windows Mobile 5

Morgen is de het Apple event waar iedereen al meer dan een week op wacht. De geruchten over Steve's onthullingen doen het momenteel dan ook goed.

Deze Apple/Windows freak (doorhalen wat niet van toepassing is) hoopt zo te zien op een nauwere samenwerking tussen Apple en Microsoft. Hij heeft het in ieder geval voor elkaar gekregen om Mac OS 7 (ja, die van een jaar of 8 a 10 geleden) aan het werk te krijgen op een Ipaq met Windows Mobile 5.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.