Social Media
02 februari 2012 - Ron Smeets

Maandelijks 425 miljoen mobiele facebook gebruikers

De voorgenomen, en lang verwachte, beursgang van facebook was gisteren, en vandaag, groot nieuws. De social netwerksite heeft momenteel maandelijks zo'n 845 miljoen actieve gebruikers (van de meer dan 1 miljard 'leden').

Volgens facebook maakt de helft van hen, zo'n 425 miljoen dus, maandelijks ook mobiel gebruik van het sociale netwerk. Indrukwekkende cijfers, hoe je het ook wendt of keert ;-) Hieronder staan nog een paar grafieken.

Facebook-Daily-Stats Facebook-Monthly-Stats Facebook-Stats

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.