Entertainment
03 augustus 2015 - Ron Smeets

Maak van je smartphone een 3D Hologram projector Het is even knutselen maar het kan met elk toestel

Als je een beetje handig bent met doorzichtig plastic (zoals een CD hoesje), een schaar, plakband, pen, papier en een stanleymes, dan kun je van je smartphone relatief eenvoudig een 3D hologram projector maken.

Onderstaande video laat precies hoe het werkt. Nadat je de 'projector' in elkaar geknutseld hebt moet je wel nog zorgen voor de juiste video's of afbeeldingen. Hier kun je er eentje (video) vinden) Zoals gezegd is het even wat handwerk maar het eindresultaat ziet er eenvoudig en cool uit, toch?

https://youtu.be/7YWTtCsvgvg

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.