Accessoires
26 november 2007 - Ron Smeets

Maak van je GSM een masseuse

Dat de trilfunctie voor meer plezier kan zorgen dan alleen het in alle stilte attenderen op een binnenkomende mail, gesprek of SMS is iets waar je misschien (in)direct niet aan zou denken.

Massage Vibra is er zo eentje. Als je deze applicatie op je mobieltje installeert wordt het behalve een telefoon ook je persoonlijke (niet sexuele) masseuse.

Het tooltje heeft een aantal programma's voor het masseren van bijvoorbeeld je nek, rug en andere spier-knooppunten waar je dat nodig kunt hebben.

De bediening is eenvoudig, je start de Massage Vibra applicatie, kiest het lichaamsdeel dat je wilt laten masseren en volgt de instructies op die op het scherm verschijnen. En dat voor zo'n 3 Euro. Geen geld als je het mij vraagt.Gerelateerde links:
USB Massage bal
PDA massage voor klanten van Hyatt Hotels
Bijzonder bevredigende dames GSM
Waar de trilfunctie al niet goed voor is. . .
Trilaccu en sensoren tegen wiegedood
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.