Accessoires
12 augustus 2007 - Ron Smeets

Maak je eigen iPhone (mockup)

Hier in Europa duurt het nog enkele maanden voordat de eerste iPhone's in de schappen zullen liggen maar in Japan (en de rest van Azië) moet men nog langer wachten (medio 2008) voordat de iPhone daar uit zal komen.

Een Japanse Apple fan bedacht een soort van oplossing voor dit probleem en bouwde, ja letterlijk 'bouwen', zijn eigen iPhone mockup.

'Aoshima' (waarschijnlijk zijn nickname) kocht wat losse metalen en kunstof onderdelen en begon, aan de hand van foto's en een ontwerptekening, zijn eigen iPhone te fabriceren.

Hier kun je op drie met foto's beladen pagina's de werkzaamheden en het resultaat bekijken en ik durf te zeggen dat hij een puike job afgeleverd heeft.

Hij heeft er ook een 3D animatiefilmpje van gemaakt:Gerelateerde links:
iPhone graveren
Mijn iPhone . . .
iPhone gesloopt. . .
Ga jij een iPhone kopen?
De Origami iPhone
iPhone new series
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.