Accessoires
09 oktober 2005 - Ron Smeets

Maak je eigen GSM cover

Altijd al je eigen, custom designed, GSM hardcover willen hebben? Tijdens de CEATEC die tot gisteren in Japan gehouden werd was dat op de stand van NEC mogelijk.

Een printer drukte het gekozen design af op een cover en vervolgens werden de benodigde gaten voor display en keypad door een snijmachine uitgesneden.

Of het apparaat alleen voor NEC toestellen geschikt was is niet bekend, maar hopelijk brengen ze het volgend jaar ook mee naar de CeBit in de Hannover Messe!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.